Mitä tuloksia saadaan panostamalla henkilön hyvinvointiin?

Lue haastattelu miten yritysvalmennus vaikutti henkilöstöön ja koko yritykseen

 

  1. Mikä valmennuksissani alunperin kiinnitti huomionne? Miksi valitsitte juuri tämän valmennuksen?

 ”Huomiomme kiinnitti valmennuksen kokonaisvaltainen ote hyvinvointiin, monet tarjoavat joko fyysiseen- tai psyykkiseen hyvinvointiin valmennuksia, Emilian valmennukseen sisältyi molemmat. Valitsimme Emilian valmennuksen, koska se vastasi täysin tarpeisiimme.”

 

  1. Mitkä olivat suurimaat haasteenne henkilöstöllänne ennen valmennusta?

Suurimmat haasteemme olivat tuki-ja liikuntaelin vaivat, yleisimpänä niska-hartia ja alaselkävaivat, mitkä aiheuttivat sairauspoissaoloja. Koimme haasteena myös jatkuvan stressin ja työuupumuksen oireet, mikä näkyi First beat- mittauksista. Moni työtekijä kertoi haasteekseen multitaskingin, sähköpostit ja muut keskeytykset työpäivän aikana”

 

  1. Mitä hyötyjä huomasitte henkilöstössänne valmennuksen aikana?

”Huomasimme heti osallistujien olevan hyvin motivoituneita ja jakavan kokemuksiaan keskenään, tämä vaikutti positiivisesti työilmapiiriin. Sairauspäivät vähenivät heti valmennuksen alettua ja moni kertoi saaneensa helposta selkäkivuilleen. Osallistujat pitivät taukoja työpäivän aikana liikkuen ja tehden lyhyitä rentoutusharjoituksia, mistä johtuen he kertoivat kokevansa rentouden, selkeyden ja myös tehokkuuden lisääntyneen. ”

  1. Oliko valmennus yritykselle kannattava?

”Kyllä ehdottomasti! Haluamme jatkossakin panostaa henkilöstöömme ja aiomme tarjota tämän valmennuksen henkilöstöllemme jatkossakin.”

– Sanna, HR-päällikkö

 Osallistujien kokemuksia:

”Aloin tehdä Emilian ohjeiden mukaan liikkeitä joka aamu ennen töihin lähtöä ja huomasin heti miten olin virkeämpi ja keskittyneempi töissä. Kivut ja jumit eivät vieneet enää huomioitani päivän aikana ja energiaa riitti vielä töiden jälkeenkin!”

-Päivi

”Valmennuksen aikana kohonnut verenpaineeni saatiin luonnollisin keinoin ihannetasolle ja vältyin verenpainelääkkeeltä.
Esimiestaitoni kehittyivät, mistä johtuen ristiriitatilanteet ratkeavat nykyään nopeasti. Olen nykyisin myös sosiaalisempi vapaa- ajallani, mikä auttaa osaksi työstä palautumisessa. Innostuin niin, että halusin jatkaa vielä Personal Training- valmennuksessa Emilian kanssa”

-Erika

100% koki positiivisen muutoksen

100% osallistuisi uudestaan

Vaikuttavuuskyselyn perusteella (työ) hyvinvointi parani 15 %

Parhaiten suoriutuneen (työ) hyvinvointi parani 25 %

 

Seuraavassa osassa: Miten yritysvalmennus etenee kohti rentoutta, virkeyttä ja parempaa keskittymiskykyä

 

Lue lisää yritysvalmennuksesta https://www.mielenrauhaa-iloa-kuntoa.fi/yritysvalmennus/

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen opas harjoitteluun!

 

Oppaassa kerron ainutlaatuisesta Mielenrauhaa, Iloa & Kuntoa -treenimenetelmästäni, joka vie sinut pysyvästi kohti rentoutta, vireyttä ja hyvää kuntoa. Syötä sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään niin pääset lataamaan oppaan ilmaiseksi!

Sähköpostiosoitteen lähetys onnistui.