– Lempeän päättäväisesti edeten viiden stepin kautta 

 

 

Tilannekatsaus ja tavoitteiden asettaminen

Valmennus alkaa ennakkotehtävällä, joiden avulla on tarkoitus kartoittaa henkilön tilannetta ja kirkastaa tavoitteet valmennukselle. Näin myös tutustun osallistujiin ennakkoon, jotta valmennus vastaa henkilöstön tarpeita. Oman tilanteen realistinen kohtaaminen luo mahdollisuuden muutokseen ja selkeä tavoitteiden asettelu kirkastaa tulevan valmennusmatkan. Moni koki tämän olevan yksi ratkaisevista tekijöistä onnistumiseen.

”Ennakkotehtävän kysymykset pakottivat miettimään omaa tilannetta ja tavoitteita pintaa syvemmälle ja löysin todellisen motivaation muutoksen tekemiseen” – Pirjo

Testaus

Alkutesteissä kartoitetaan henkilöstön terveyskuntoa: liikekaavoja, liikkuvuutta, lihaskuntoa ja kestävyyskuntoa. Testien avulla selvitetään myös mahdollisia niska-hartiaseudun ja alaselän kipujen syitä. Testit paljastavat kehon ”heikot lenkit ”ja antavat osviittaa korjaustoimenpiteisiin.

”En ole ikinä tajunnut, että minulla on näin suuret puolierot työstäni johtuen, eikä ihme, että selkäni on kipeä” – Minna

Henkilökohtainen live/online tapaaminen

Yksilötapaamisessa jokaiselle tehdään henkilökohtainen hyvinvointisuunnitelma ennakkotehtävän ja testien perusteella. Yksilötapaamisissa keskitytään henkilökohtaisiin haasteisiin ja etsitään niille ratkaisut. Etenemistä seurataan jatkuvasti ja tehdään tarvittavia muutoksia matkan varrella kunnes omat tavoiteet saavutetaan. Valmentaja tukee ja kannustaa koko valmennuksen ajan.

”Koin tärkeäksi nämä henkilökohtaiset tapaamiset, joissa sain apua omaan tilanteeseeni. Emilian kannustava valmennustyyli auttoi minua saavuttamaan tavoitteeni” – Sari

 

Ryhmätapaamiset

Kahdesti kuukaudessa tapaamme ryhmän kesken, opettelemme kehonhuoltoa liikkuvuus- ja tukilihasliikkeillä ja foamrollerilla. Rentoudumme ja harjoitamme läsnäolontaitoa erilaisilla mindfulness- harjoitteilla. Jaamme kokemuksia ja kannustamme toisimme kohti tavoitteita. Valmennuksessa yhdistyy sekä yksilön että ryhmätuki toimivaksi todetulla tavalla.

”Tutustuin kollegoihini uudella tavalla ja meistä tuli yhtenäinen ryhmä, mikä vaikutti myös positiivisesti työyhteisöömme. Ryhmästä sai lisätsemppiä, eikä koskaan tuntunut, että jäisi yksin ongelmiensa kanssa, aina jollakin toisella oli sama tilanne. Ryhmätapaamisissa opin uutta ja koin silmiä avartavia kokemuksia” – Eeva

 

Lopputestaus

Valmennus päättyy lopputestaukseen, jossa arvioimme valmennusmatkan onnistumista ja näemme miten tehdyt harjoitukset ovat vaikuttaneet ja mitä kannattaa jatkossakin tehdä oman hyvinvoinnin eteen.

”Ihmetyin lopputesteissä, miten pienillä muutoksilla saavutin hyvin konkreettisia muutoksia, selkäkipuni ovat poissa ja tunnen itseni nyt virkeämmäksi ja rennommaksi. Aion tehdä näitä Emilian harjoituksia jatkossakin” – Johanna

Tutustu yritysvalmennukseen ja tilaa minut pitämään näytetunti!

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen opas harjoitteluun!

 

Oppaassa kerron ainutlaatuisesta Mielenrauhaa, Iloa & Kuntoa -treenimenetelmästäni, joka vie sinut pysyvästi kohti rentoutta, vireyttä ja hyvää kuntoa. Syötä sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään niin pääset lataamaan oppaan ilmaiseksi!

Sähköpostiosoitteen lähetys onnistui.